Dobry posiłek
wstecz
Naszym celem
Misja szpitala
Twoje życie w sprawności
Jadłospis 10 listopada-23 listopada
12.11.2025
| Dieta podstawowa |
|---|
![]() |
| Kompot owocowy z słodzikiem 250ml Krem z dyni z groszkiem ptysiowym 400 ml (mleko, gluten, jaja, seler) Pierś z kurczaka zapiekana z papryką i mozzarellą 130 g (mleko) Ziemniaki gotowane z koperkiem 200 g Buraczki gotowane 150 g |
| Dieta cukrzycowa |
|---|
![]() |
| Kompot owocowy z słodzikiem 250ml Krem z dyni z groszkiem ptysiowym 400 ml (mleko, gluten, jaja, seler) Pierś z kurczaka zapiekana z papryką i mozzarellą 130 g (mleko) Ziemniaki gotowane z koperkiem 200 g Buraczki gotowane 150 g |
Kolacja:
| Dieta podstawowa |
|---|
| Herbata czarna b/c 250 ml Chleb graham 70 g (gluten, sezam) Chleb pszenny 30 g (gluten) Masło 10 g (mleko) Smalczyk z fasoli 70g Serek almette-30g (mleko) Sałata rzymska 25 g Pomidor 70 g |
| Dieta cukrzycowa |
|---|
| Herbata czarna b/c 250 ml Chleb graham 100 g (gluten, sezam) Masło 10 g (mleko) Smalczyk z fasoli 70g Serek almette-30g (mleko) Sałata rzymska 25 g Pomidor 70 g |
wstecz
