Dobry posiłek
wstecz
Naszym celem
Misja szpitala
Twoje życie w sprawności
Jadłospis 15 września– 28 września
15.09.2025
Obiad:
Dieta podstawowa |
---|
![]() |
Kompot owocowy z słodzikiem 250ml Zupa ziemniaczana 400 ml (mleko seler) Sos boloński z mięsem dr 200 g (gluten) Makaron 200 g (jaja, gluten) Mix warzyw gotowanych 150 g |
Dieta cukrzycowa |
---|
![]() |
Kompot owocowy z słodzikiem 250ml Zupa ziemniaczana 400 ml (mleko seler) Sos boloński z mięsem dr 200 g (gluten) Makaron 200 g (jaja, gluten) Mix warzyw gotowanych 150 g |
Kolacja:
Dieta podstawowa |
---|
Herbata czarna b/c 250 ml Chleb graham 70 g (gluten, sezam) Chleb pszenny 30 g (gluten) Masło 10 g (mleko) Jajko gotowane 1 szt 50 g (jaja) Szynka z kurczaka 40 g (soja) Szpinak liście 10 g Rzodkiewka 70 g |
Dieta cukrzycowa |
---|
Herbata czarna b/c 250 ml Chleb graham 100 g (gluten, sezam) Masło 10 g (mleko) Jajko gotowane 1 szt 50 g (jaja) Szynka z kurczaka 40 g (soja) Szpinak liście 10 g Rzodkiewka 70 g |
wstecz