Dobry posiłek wstecz

Naszym celem
Twoje życie w sprawności

Misja szpitala

Jadłospis 29 kwietnia – 5 maja

30.04.2024

Dieta podstawowa
Obraz 20240430_133550-min-1-scaled
Pieczarkowa z ziemniakami 400 ml
(gluten-pszenica, mleko, seler)
Makaron pełnoziarnisty 200 g
(gluten-pszenica)
Szynka wieprzowa pieczona 70 g
Sos pietruszkowy 100 ml
(gluten-pszenica, mleko, seler)
Surówka z kapusty pekińskiej 200 g
Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
Dieta cukrzycowa
Obraz 20240430_133550-min-1-scaled
Pieczarkowa z ziemniakami 400 ml
(gluten-pszenica, mleko, seler)
Makaron pełnoziarnisty 200 g
(gluten-pszenica)
Szynka wieprzowa gotowana 70 g
Sos pietruszkowy 100 ml
(gluten-pszenica, mleko, seler)
Surówka z kapusty pekińskiej 200 g
Kompot owocowy z jabłkami*b/c 250 ml
Dieta podstawowa
Obraz 20240430_134534-min-scaled
Chleb mieszany pszenno-żytni 50 g
(gluten-pszenica, gluten-żyto)
Chleb Graham 50 g
(gluten-pszenica)
Masło 83% tł. 15 g
(mleko)
Szynka Piastowska 55 g
(soja)
Pomidor 90 g
Rukola 10 g
Herbata czarna z/c 250 ml
Dieta cukrzycowa
Obraz 20240430_134447c-min-1-scaled
Chleb Graham 100 g
(gluten-pszenica)
Masło 83% tł. 15 g
(mleko)
Szynka Piastowska 55 g
(soja)
Pomidor 90 g
Rukola 10 g
Herbata czarna b/c 250 ml

29.04.2024

Dieta podstawowa
Obraz 20240304_122508-min-scaled
Brokułowa z ryżem 400 ml
(mleko, seler)
Ziemniaki gotowane 200 g
Gulasz warzywny z ciecierzycą 150 g
(gluten-pszenica, seler)
Surówka z marchwi z olejem 200 g
Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
Dieta cukrzycowa
Obraz 20240304_122603-min-1-scaled
Brokułowa z ryżem 400 ml
(mleko, seler)
Ziemniaki gotowane 200 g
Gulasz warzywny z ciecierzycą 150 g
(gluten-pszenica, seler)
Surówka z marchwi z olejem 200 g
Kompot owocowy z jabłkami*b/c 250 ml
Kisiel o smaku cytrynowym 150ml
Dieta podstawowa
Obraz 20240429_141913-min-1-scaled
Chleb mieszany pszenno-żytni 50 g
(gluten-pszenica, gluten-żyto)
Chleb Graham 50 g
(gluten-pszenica)
Masło 83% tł. 15 g
(mleko)
Szprot w sosie pomidorowym 50 g
(ryba, seler)
Twaróg półtłusty 30 g
(mleko)
Sałata zielona 20 g
Pomidor 80 g
Herbata czarna z/c 250 ml
Dieta cukrzycowa
Obraz 20240429_142003c-min-1-scaled
Chleb Graham 100 g
(gluten-pszenica)
Masło 83% tł. 15 g
(mleko)
Szprot w sosie pomidorowym 50 g
(ryba, seler)
Twaróg półtłusty 30 g
(mleko)
Sałata zielona 20 g
Pomidor 80 g
Herbata czarna b/c 250 ml

wstecz
Skip to content