Dobry posiłek
wstecz
Naszym celem
Misja szpitala
Twoje życie w sprawności
Jadłospis 09 kwietnia – 18 kwietnia
09.04.2025
Obiad:
Dieta podstawowa |
---|
![]() |
Woda butelkowana-500ml Zupa jarzynowa z ziemniakami -400ml (mleko seler) Kluski śląskie- 200g (gluten) Karczek pieczony z cebulką w sosie kminkowym –100g Sałatka szwedzka -150g |
Dieta cukrzycowa |
---|
![]() |
Woda butelkowana-500ml Zupa jarzynowa z ziemniakami -400ml (mleko seler) Kluski śląskie- 200g (gluten) Karczek pieczony z cebulką w sosie kminkowym –100g Sałatka szwedzka -150g |
Kolacja
Dieta podstawowa |
---|
![]() |
Herbata czarna (napar bez cukru) –250ml Chleb graham- 30g (gluten, sezam) Chleb pszenny -60g (gluten) Masło -10g (mleko) Pasta z jaj z koperkiem-100g (jaja, mleko) Sałata rzymska-30g Pomidor-80g |
Dieta cukrzycowa |
---|
![]() |
Herbata czarna (napar bez cukru) –250ml Chleb graham- 90g (gluten, sezam) Masło -10g (mleko) Pasta z jaj z koperkiem-100g (jaja, mleko) Sałata rzymska-30g Pomidor-80g |
wstecz